divendres, 27 de gener del 2012

24 de gener de 2012


Avui crearem una pàgina web!!

Uff!! Avui hem començat amb l’Angels la creació de la nostra pròpia web, on penjarem totes les activitats que hem realitzat durant el semestre.

Avui només ha sigut el principi, hem estat experimentant una mica, per veure com es crea el text, com es posen imatges, com es fan els enllaços, i sincerament.... tinc por!  Ho veig molt complicat, la profe diu que quan saps com funciona és divertit i fàcil, i ho pots fer al teu gust, posar les fotos que vulguis....etc. La veritat es que té molt bona pinta , però així de primeres és molt complicat, i a sobre ho posa tot en anglès! 

Hem treballat amb un nou programa que s’anomena “Kompozer”, amb aquest crearem la nostra pàgina web, és a dir la posarem maca. I amb un altre programa que utilitzarem amb l’Eduard doncs la pujarem a la xarxa per a que la pugui veure la gent del curs d’Alfabetització Digital.

En la sessió d’avui no ha donat temps gairebé a res, només a explicar com funciona i provar-ho una miqueta, ara el treball de veritat l’hem de fer a casa. Baixar-nos el programa i fer-ho.... A veure com ho faré! :$

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada