divendres, 27 de gener del 2012

17 de gener de 2012

Avui per fi hem tornat a tenir classe amb l’Eduard, feia molt de temps que no el veiem. I teníem milions de dubtes, ja que mitjançant el gmail ens havia enviat moltes coses a fer, però hi havia molta gent que no sabia com fer-ho ( jo sóc una d’elles).
Hem repassat totes les feines que estem fent i que haurien d’estar avançades i casi finalitzades, com són el bloc, tant el nostre com el de l’assignatura, el moodle, l’àlbum picassa, el conte de Nadal, i ha posat una data per poder-les corregir.
Tot i que encara no ho domino del tot, aquesta classe m’ha agradat molt perquè l’Eduard ens ha ensenyat  a utilitzar diferents recursos per tal de posar el nostre bloc més maco, posar més informació interessant, afegir RSS, afegir un voki molt divertit, no sé, personalment ho he trobat molt interessant i dinàmic de fer.

I així quan estem treballant a una escola podrem utilitzar tot això après i posar ben macos els nostres blocs  i moodle, i d’aquesta maner cridará més l’atenció a la gent i voldrà entrar-hi més sovint.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada