dimecres, 18 de gener del 2012

22 de desembre de 2011

En aquesta sessió realitzada amb en Joan Anton hem variat una mica la dinàmica normal de la classe i hem anat a un aula amb projector i sense ordinadors. El que farem avui es explicar a les nostres companyes, els treballs que vam realitzar la sessió anterior sobre el “Coneixement i anàlisis d’un cicle d’Educació Infantil en relació a les TAC”.
Penso que ha estat una classe molt positiva, productiva i molt entretinguda. Ja que hem aprés moltíssim tant de les nostres pròpies visites als centres, com també de les explicacions de les nostres companyes, que eren molt properes i ens les han reforçat amb fotografies dels centres i classes  les quals van visitar.
Hem pogut veure les diverses formes de treballar a Educació Infantil amb les TIC. Depenent dels recursos, del projecte educatiu de cada centre, de la voluntat del centre, de la formació dels professors... Tots aquests factors són importants per a que es doni una bona aplicació de les TIC als centres i que els infants les integrin completament a la seva manera  d’aprendre, i no simplement treballar-ho com una assignatura més. L’important es integrar-ho a l’aprenentatge general dels infants. Que sigui globalitzat.
Un altre aspecte que hem treballat, és l’exposició oral, penso que hem millorat molt tota la classe en relació a la primera exposició que vam fer, aquest cop molt poca  gent a llegit o mirat el power point. Algunes persones han portat un petit guió , però en general  tothom a explicat el seu tema de manera molt natural i entenedora.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada