dimarts, 20 de desembre del 2011

29 de novembre del 2011

Avui dimarts hem fet classe amb l’Àngels, i hem treballat amb un programa que ja tots coneixíem: Power Point!
Ens hem alegrat al veure que treballaríem amb aquest programa, ja que més o menys tots sabem com funciona i el tenim per la mà, ja que el fem servir molts cops per fer exposicions de treballs. Inserim textos, imatges, gràfics. Modifiquem els dissenys, colors, efectes... En fi, el podem utilitzar sense cap tipus de problema, no com els altres programes que utilitzem a vegades, dels quals mai havíem sentit parlar.
Però, trobem un inconvenient, i es que no treballaríem amb el power point per fer cap exposició, ni res de tot això que ja sabem com es fa. El vam fer servir per crear una mena d’activitat (joc) per els nostres futurs alumnes.
Consistia en crear el power point, amb preguntes de una imatge que seguidament veuríem, com per exemple: On està el mussol? I l’infant amb el ratolí ha de clicar sobre el mussol, si ho fa bé, mitjançant  un hipervincle que nosaltres posarem sortirà la diapositiva que dirà: Molt bé! O al contrari si ho fa malament: Torna-ho a intentar!
Ha estat una classe molt divertida, i considero que és molt útil perquè podem crear al nostres infants infinitats d’activitats de manera senzilla i amb les quals ho passaran molt bé.
També m’ha agradat descobrir una funció nova del programa Power Point, sempre va bé tenir diferents possibilitats per a treballar amb un programa, i a la vegada poder experimentar, investigar, provar i alhora equivocar-te perquè així és vertaderament com aprenem.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada