dimarts, 20 de desembre del 2011

24 de novembre de 2011

Durant aquesta sessió de dijous amb en Joan Anton, hem estat treballant de forma autònoma amb els nostres grups corresponent. L’objectiu era preparar l’activitat que realitzarem el pròxim dijous, al qual tracta d’una exposició oral, en la que parlarem sobre diferents recursos TIC a les aules d’educació infantil, sempre relacionats amb el tema que havíem escollit prèviament fa dies, el nostre per exemple era fomentar l’autonomia en l’infant amb diferents recursos.
És molt interessant treballar grupalment, ja que som nosaltres mateixos els que hem d’arribar a acords, discutir el que volem treballar, com plasmar-ho al power point, quines pautes seguirem en l’exposició… I d’aquesta manera penso que ens anem entrenant per a un futur, quan tinguem les reunions de cicle, o tinguem que preparar activitats conjuntes amb les altres classes. Haurem de parlar-ho amb les altres professores, donar opinions, posar-nos d’acord, dir el que ens agrada o el que no i com podríem canviar-ho…. Llavors per això crec que és molt útil.
Tot i que el tema que tractem en el treball en sí, és a dir, l’autonomia en l’infant també és molt important,  ja que és un àmbit del nen fonamental i que l’ajudarà a créixer cada dia més, és necessari que confiem en que ells poden fer-ho, perquè sinó sempre serà depenent d’uns altres i això no els afavorirà positivament.
Per acabar, haig de dir que en conjunt els treballs en grup són importants per en aquest cas estem parlant de treballs fets grupalment però que serviran i repercutiran a tot el grup classe. Trobo que això és ideal perquè tots ens nodrirem dels coneixements que en la pròxima classe ens exposin els nostres companys i companyes.
Mitjançant l’ajuda de tots i totes podrem arribar al nostre objectiu!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada