dimarts, 20 de desembre del 2011

13 de desembre del 2011

Avui dimarts hem treballat a la classe de l’Angels amb un programa nou que mai havia sentit parlar d’ell ( com molts altres…) el Corel Draw.
Primerament hem hagut de seleccionar dues fruites, i amb aquest programa el que hem fet ha sigut omplir-les de color, i també posar les ombres que hi havia a la imatge real, les diferents totalitats, així que finalment ha quedat com si fos un dibuix fet per nosaltres.
A primera vista sembla molt senzill però haig de dir que ha sigut molt complicat o almenys per a mi, he hagut d’estar molt atenta al passos que anava explicant l’Angels de tal manera que desprès hem sortís igual que a ella, perquè sinó no el faria bé.
Com a opinió personal penso que aquesta activitat, i aquest programa en sí, és difícil de treballar-ho amb els nostres futurs alumnes. Però potser seria qüestió de coneixe’l més, saber com funciona , conèixer totes les eines.... Però a primera vista a mi m’ha semblat bastant complicat.
Aquesta activitat no l’hem acabada aquí sinó que el pròxim dimarts seguirem. Utilitzarem les fruites que hem creat avui per fer una animació. Pinta bé la cosa, a veure si no és massa complicat....

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada