dijous, 22 de desembre del 2011

15 de desembre de 2011

Avui dimarts hem realitzat treball autònom en grups de 4, és a dir, els grups de sempre.
Fa uns dies vam haver de posar a un fòrum que va obrir en Joan Anton el nom de l’escola que visitaríem per anar a veure com utilitzen les TIC en aquesta. Llavors es suposa que avui amb tota la informació que vam recaptar en la visita, realitzarem el Power Point per a la presentació als nostres companys.
Jo i el meu grup vam visitar l’escola Barrufet, i vam veure com realitzaven informàtica tant el dijous amb els de P-5 com el divendres els de P-4. Va ser una experiència enriquidora tot i que les conclusions que vam treure no van ser gaire positives respecte a les TIC i l’escola.
Penso que la millor manera d’aprendre per a nosaltres és l’experiència directa, com en aquest cas, anar a l’escola i veure en directe com treballen els nens i nenes amb les TIC. Però també crec que t’arrisques a que el que vegis t’agradi o no. I en el nostre cas no ens va agradar gaire, ja que la mestra no tenia tots els coneixements adequats, no estava motivada segons el nostre punt de vista, es veia superada per algunes situacions , no deixava que els infants experimentessin... No sé nosaltres hauríem realitzat la classe d’una altre manera, però clar mai saps com reaccionaràs a una situació, i tot depèn de la teva experiència.
Però igualment segueixo pensant qeu activitats com aquestes són les que més serveixen perquè vas adquirint experiència gràcies al contacte directe amb els infants.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada